Autószerelőként sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag bizonyos területekre korlátozzák be a műhelyük tevékenységét ami az egyik oldalról jó – hiszen szűkíti a piacot – másrészt rossz, mert minden ember hajlamos belekényelmesedni a már megszokott dolgokba.

Az igazi szakember azonban arról ismerhető meg, hogy siet elsőként reagálni a piaci igények változásaira. Tájékozódik és elsőként veszi észre a piaci réseket. Ne félj tehát te sem újítani, szolgáltatást bővíteni, kilépni a komfortzónádból, hidd el, egy kis ráncfelvarrás mindig megéri! Építs be egy exkluzív szolgáltatás a palettádra – erre most egy kivételesen egyszerű és olcsó lehetőség kínálkozik.

Kövesd a nyugati utat

Nyugaton mára elképzelhetetlen már, hogy egy szerelőműhely professzionális automataváltó olajcserélő gép nélkül üzemeljen. Ez az okos, hiánypótló szerkezet ugyanis garantáltan megnöveli a váltók élettartamát. Itthon azonban még kuriózumnak számít a gépezet. A gép nemcsak tökéletesen lecseréli az olajat de át is öblíti az automata váltó minden kis szögletét és eltávolítja a szennyeződéseket a Wandlerből, az olajhűtőből és a váltó egyéb részegységeiből.

Ha az elsők között felismered a lehetőséget, könnyen az elit műhelyek listájára írhatod fel a szervized nevét!

Minőségi, extra szolgáltatást a nagyértékű, automataváltós autók tulajdonosainak – minimális pénz- és energiabefektetéssel!

Eddig Te is így csináltad?

Akik nincsenek egy ilyen berendezés birtokában, általában egyszerűen csak elküldik az ezzel a problémával érkező ügyfeleket, vagy, ami még rosszabb: mindenfajta elővigyázatosságnélkül beöntik a friss olajat. Ez nagyon veszteséges, hiszen a fáradt olaj és a sok szennyeződés mind a váltóban maradnak.

Mivel az automata-, illetve félautomata autók egyre nagyobb
népszerűségnek örvendenek szerte a világban,
nagy szükség van olyan autószerelő szakemberekre, akik képesek felvenni a lépést a technológia változásaival és elég tudatosak, tájékozottak.

Te is megragadhatsz magadnak és szervizednek egy ilyen lehetőségét, vannak ugyanis olyan megoldások amelyekben nem kell a több milliós befektetést saját zsebből kifizetned.

A profi autószerelő műhelyek általában elköteleződnek egy-egy stabil, ismert márka mellett amelyeket alkatrészeit, kemnőanyagait a szervizelések során felhasználnak. És most vannak a piacon olyan elérhető konstrukciók amelyben te csak vállalod, hogy egy adott márka kenőanyagát használod a jövőben és kihelyeznek a műhelyedbe egy milliós értékű automataváltó olajcserélő gépet és megtanítanak a használatára.

Stabil, profi háttér és bumm – máris egy új, a felsőbb kategóriás autók piacán találod magad egy olyan szolgáltatással ami miatt téged fognak keresni az ügyfelek.

Automataváltó-olaj cserélő gép
Automataváltó-olaj cserélő gép

És persze nem szabad elfelejtened, hogy most van itt a pillanat. Hamarosan ez a szolgáltatás is – egyre rohamosabb ütemben – elterjed, hétköznapivá válik és akkor már nem lesz olyan egyszerű beszállni.

Krisz